Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 14g3.5kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 10g24kcal1.4g0.5g1.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g82kcal3.8g4.6g5.2g2g
Valittu annoskoko52g41kcal1.9g2.3g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal1g1.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.5g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459