V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 2g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Luumu kivetön 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)2.3g4.5kcal0.1g1g0g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.7g16kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.2g2.9kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g68kcal2.8g10g1.4g3.4g
Valittu annoskoko52g34kcal1.4g5g0.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal0.7g2.5g0.4g0.9g
Arvot/100g100g66kcal2.7g9.7g1.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720