Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 13g25kcal3.6g0g1.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore7.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g66kcal7.8g2.4g2.8g1g
Valittu annoskoko52g33kcal3.9g1.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal2g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal7.6g2.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763