Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g12g6.8kcal1.1g0.6g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)7g19kcal2.1g0g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g2.8g9kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.1g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.5g4.2kcal0.4g0.1g0.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)5.9g3.9kcal0.9g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g5.4g7kcal0.6g0.3g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.2g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g131kcal12.8g8.6g4.8g1.4g
Valittu annoskoko52g66kcal6.4g4.3g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal3.2g2.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g128kcal12.4g8.3g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020