Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Naudan paahtopaisti12g13kcal2.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g64kcal10.2g1.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko52g32kcal5.1g0.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal2.6g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355