Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu14g49kcal1.6g9.7g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.2g1.4kcal0.1g0g0.5g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Appelsiini, kuorittu 7.1g3.4kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g263kcal8g31.8g12g0.2g
Valittu annoskoko52g132kcal4g15.9g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g66kcal2g8g3g0.1g
Arvot/100g100g256kcal7.8g30.9g11.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429