Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g7.7g15kcal1.9g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)11g7.7kcal1.3g0.4g0.1g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g123kcal8.4g2.4g9g0.8g
Valittu annoskoko52g62kcal4.2g1.2g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal2.1g0.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769