JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 40g50kcal8.4g0g1.8g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g5.8g13kcal1.9g0g0.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.2g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g149kcal22.2g1g6g0g
Valittu annoskoko52g74kcal11.1g0.5g3g0g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal5.6g0.3g1.5g0g
Arvot/100g100g144kcal21.5g1g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642