Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g11g79kcal0.1g0.1g8.7g0g
Fariinisokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.5g8.1kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Pandan tumma suklaa 150 g3.8g20kcal0.2g2g1.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g5.5g29kcal0.5g2.9g1.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.7g16kcal0.6g0.1g1.4g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g460kcal6.4g35.8g32.6g1.2g
Valittu annoskoko52g230kcal3.2g17.9g16.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g115kcal1.6g9g8.2g0.3g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.7g31.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773