Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija3.9g12kcal0.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 2.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g66kcal3g3.2g3.8g0g
Valittu annoskoko52g33kcal1.5g1.6g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal0.8g0.8g1g0g
Arvot/100g100g64kcal2.9g3.1g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995