Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl10g8kcal1.8g0g0.1g0g
Kampasimpukka, annos 30g10g9kcal1.7g0.2g0.1g0g
Katkarapu 3.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Paprika vihreä 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.2g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g75kcal8.8g4.4g1.8g1g
Valittu annoskoko52g37kcal4.4g2.2g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal2.2g1.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g72kcal8.5g4.3g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188