Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 38g62kcal6.3g0g4.1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.2g8.8kcal1g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.3g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g178kcal15.4g1.2g12.6g0.4g
Valittu annoskoko52g89kcal7.7g0.6g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g45kcal3.9g0.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g173kcal14.9g1.2g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765