Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g215kcal1g21.4g13.2g1g
Valittu annoskoko52g108kcal0.5g10.7g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g54kcal0.3g5.4g3.3g0.3g
Arvot/100g100g207kcal1g20.6g12.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891