Paistetut kesäkurpitsat vhh

Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin paksuisiksi viipaleiksi, kasta öljyyn ja kieritä juustossa.

Paista voissa pannulla kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Formaggio a pasta4.7g23kcal2g0g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g141kcal4.4g2.2g12.8g0.6g
Valittu annoskoko52g71kcal2.2g1.1g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal1.1g0.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g137kcal4.3g2.1g12.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131949