Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)12g6.5kcal1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g4.7g14kcal0.1g2.6g0g1.9g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g4.7g16kcal0.7g2.6g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g12g39kcal1.2g8.2g0.1g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g175kcal7.2g30.4g2.2g6g
Valittu annoskoko52g87kcal3.6g15.2g1.1g3g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal1.8g7.6g0.6g1.5g
Arvot/100g100g169kcal6.9g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047