Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g13g10kcal0.3g0.5g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g3.5g10kcal0.3g1.6g0.3g0.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.8g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow6.2g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g147kcal12.4g6g8.2g1.2g
Valittu annoskoko52g74kcal6.2g3g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal3.1g1.5g2.1g0.3g
Arvot/100g100g142kcal12g5.8g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557