Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus14g10kcal2.2g0g0g0g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)28g9kcal0.2g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g42kcal5.2g4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko52g21kcal2.6g2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal1.3g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal5g3.9g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480