Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkopippuri 0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt11g5.2kcal0.4g0.5g0.2g0g
Pekoni rasvainen 7.9g30kcal0.9g0g2.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 23g31kcal4.2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g139kcal11.2g2.2g9.4g0.6g
Valittu annoskoko52g70kcal5.6g1.1g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal2.8g0.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal10.8g2.1g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849