Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)5g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.1g7.1kcal0.4g0.1g0.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g107kcal8.2g5.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko52g53kcal4.1g2.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal2.1g1.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g103kcal7.9g5.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736