KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Retiisi 4g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g4g11kcal1.1g0g0.7g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 10g19kcal0.3g0.1g1.9g0.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g5.4g5.4kcal1g0g0.2g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g5.4g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g105kcal7.4g2.6g7g2.4g
Valittu annoskoko52g53kcal3.7g1.3g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal1.9g0.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g102kcal7.2g2.5g6.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950