Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g66kcal3g5g3.6g0g
Valittu annoskoko52g33kcal1.5g2.5g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal0.8g1.3g0.9g0g
Arvot/100g100g63kcal2.9g4.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131