Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g49kcal2.4g4.2g2g1g
Valittu annoskoko52g25kcal1.2g2.1g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529