Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g14g13kcal2.8g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 14g51kcal1.9g9.2g0.4g0.8g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g12g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g169kcal10.6g21g4g1.6g
Valittu annoskoko52g85kcal5.3g10.5g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g42kcal2.7g5.3g1g0.4g
Arvot/100g100g164kcal10.3g20.3g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300001