Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g95kcal2g9.2g5.4g1g
Valittu annoskoko52g48kcal1g4.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal0.5g2.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g92kcal1.9g8.9g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035