Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g9g53kcal0.8g3.5g3.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g19g64kcal0.5g15.6g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g440kcal4g59g21.2g1g
Valittu annoskoko52g220kcal2g29.5g10.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g110kcal1g14.8g5.3g0.3g
Arvot/100g100g423kcal3.8g56.7g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785