Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 47g41kcal0.5g8.6g0.2g0.8g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g130kcal1.2g22.4g3.4g2.2g
Valittu annoskoko52g65kcal0.6g11.2g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal0.3g5.6g0.9g0.6g
Arvot/100g100g126kcal1.2g21.7g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905