Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.2kcal0g0.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Kaurahiutale 3.3g12kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 9g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g265kcal4.2g30.8g13g2.4g
Valittu annoskoko52g133kcal2.1g15.4g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g66kcal1.1g7.7g3.3g0.6g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.8g12.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306