Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g185kcal5.2g19.8g9.2g0.8g
Valittu annoskoko52g93kcal2.6g9.9g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g46kcal1.3g5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g179kcal5g19.1g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268