Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 5.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 5.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g8.2g13kcal1.6g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g44kcal3.8g2.8g1.8g1g
Valittu annoskoko52g22kcal1.9g1.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal1g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3.7g2.7g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472