Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g16g18kcal3.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g90kcal7.6g3.4g4.6g1g
Valittu annoskoko52g45kcal3.8g1.7g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.9g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.3g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368