Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4.2kcal0g1g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g138kcal10g14.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko52g69kcal5g7.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal2.5g3.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.7g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517