Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki11g28kcal1.3g0.6g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g74kcal3g4.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko52g37kcal1.5g2.3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal0.8g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754