Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium9g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 9g32kcal2.5g0g2.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g135kcal9.6g3.2g9.2g0g
Valittu annoskoko52g68kcal4.8g1.6g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna26g34kcal2.4g0.8g2.3g0g
Arvot/100g100g130kcal9.2g3.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040