Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g7g20kcal1.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g148kcal3.8g3.8g12.6g0.8g
Valittu annoskoko52g74kcal1.9g1.9g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal1g1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.7g12.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327