Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g404kcal0g0g44.9g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g131g111kcal4.6g17g2.8g1.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 112g43kcal0.2g9.2g0.1g1.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g2392kcal40g301.6g110g11.4g
Valittu annoskoko510g1196kcal20g150.8g55g5.7g
Annoskoko puolitettuna255g598kcal10g75.4g27.5g2.9g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612