Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 50g7.9kcal0.4g1g0g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g71g25kcal1.1g4.9g0.1g1g
Tonnikala vedessä, rainbow100g100kcal20g0.5g2g0g
Voi 71g517kcal0.8g0.3g58g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 25g78kcal2.1g14.4g0.7g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 93g318kcal9.4g64.9g1.1g3.2g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15050g195kcal14.5g0.7g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g2521kcal97.6g181.6g153g17.8g
Valittu annoskoko510g1261kcal48.8g90.8g76.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna255g630kcal24.4g45.4g38.3g4.5g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094