Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka175g533kcal16.9g106.6g3.5g26.2g
Puolukka 166g65kcal0.7g11.3g0.8g4.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 166g126kcal3.1g25.7g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1447kcal41.4g287.2g9.2g64.4g
Valittu annoskoko510g724kcal20.7g143.6g4.6g32.2g
Annoskoko puolitettuna255g362kcal10.4g71.8g2.3g16.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480