Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6.6g24kcal0.1g5.5g0.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa180g239kcal34.2g1.3g10.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Maito, Kevyt60g28kcal1.9g2.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g792kcal77.4g29.8g40.2g1.6g
Valittu annoskoko510g396kcal38.7g14.9g20.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna255g198kcal19.4g7.5g10.1g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636