Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Palvikinkku HK 3%30g30kcal5.4g0.1g0.9g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Atria kevyt Perhenakki90g144kcal8.6g6.8g8.7g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1117kcal41g113.8g50.8g11.6g
Valittu annoskoko510g559kcal20.5g56.9g25.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna255g279kcal10.3g28.5g12.7g2.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055