BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)416g790kcal62.4g3.3g58.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka42g34kcal1.4g7.9g0.4g0.4g
Soijakastike 29g18kcal1.5g2.8g0g0g
Hunaja 17g55kcal0.1g13.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1808kcal131.8g57g117.2g1g
Valittu annoskoko510g904kcal65.9g28.5g58.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna255g452kcal33g14.3g29.3g0.3g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811