Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour25g75kcal0.9g1.1g7.5g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1078kcal65.4g31.6g75.2g10.8g
Valittu annoskoko510g539kcal32.7g15.8g37.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna255g270kcal16.4g7.9g18.8g2.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148