Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Herkkusieni 58g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Hillosipuli, Rainbow38g13kcal0.3g2.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria200g220kcal42g0g5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g661kcal92g26g18.6g7.8g
Valittu annoskoko510g330kcal46g13g9.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna255g165kcal23g6.5g4.7g2g
Arvot/100g100g65kcal9g2.6g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604