Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi10g22kcal0.9g4g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Hirvenjauheliha oma saalis71g79kcal15.5g0g2.1g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g541kcal38g51.6g19.4g8.4g
Valittu annoskoko511g270kcal19g25.8g9.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna255g135kcal9.5g12.9g4.9g2.1g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467