Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.7g0g22.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)113g73kcal3.6g5.4g3.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g29g94kcal2.6g15.2g1.8g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g1317kcal115.4g53.4g69.4g9.2g
Valittu annoskoko511g659kcal57.7g26.7g34.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna255g329kcal28.9g13.4g17.4g2.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675