Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 263g48kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss15g50kcal3.3g0g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g1414kcal70.2g17.8g118.4g3.6g
Valittu annoskoko511g707kcal35.1g8.9g59.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna255g354kcal17.6g4.5g29.6g0.9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134