RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 282g303kcal53.7g0g9.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 28g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 113g184kcal3g3g16.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g28g75kcal2.4g14.4g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1176kcal122.8g37.8g54.6g10.6g
Valittu annoskoko511g588kcal61.4g18.9g27.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna255g294kcal30.7g9.5g13.7g2.7g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489