Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g214g60kcal1.3g12.7g0.4g5.4g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha102g168kcal19.3g0g10.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g560kcal42.4g35.8g27.4g13g
Valittu annoskoko511g280kcal21.2g17.9g13.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna255g140kcal10.6g9g6.9g3.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515