Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g141g492kcal18.4g97.5g2.4g4.5g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)141g126kcal22.9g2g3.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g112g96kcal1.6g4.9g7.9g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g169kcal12.9g0g12.9g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g2051kcal113.2g214.8g81g12.8g
Valittu annoskoko511g1025kcal56.6g107.4g40.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna255g513kcal28.3g53.7g20.3g3.2g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686