Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1600g5920kcal80g512g400g32g
Pinaattipakaste 150g600g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 800g2393kcal144g9.6g200g0g
Pinjansiemenet, Parrots200g1240kcal58g26g110g7.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 800g688kcal24.8g35.2g48g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g22280kcal797.4g1196.6g1612g124.4g
Valittu annoskoko5100g11140kcal398.7g598.3g806g62.2g
Annoskoko puolitettuna2550g5570kcal199.4g299.2g403g31.1g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218