Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 667g428kcal21.3g32.1g23.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.5g18.8g0g
Korppujauho 83g305kcal8.7g62.4g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Pekoni atria567g1983kcal85g0g170g0g
Porkkana 650g213kcal4g36.1g1.3g16.6g
Hunaja 50g165kcal0.2g40.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g15690kcal1303.6g365.4g963g50.2g
Valittu annoskoko5100g7845kcal651.8g182.7g481.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna2550g3923kcal325.9g91.4g240.8g12.6g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731